Alle onderwerpen
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Onderwerp nog vrij?
Onderwerp:

.startertjes.nl

Login
Paginanaam:

Wachtwoord:


Vergeten?
Info
Iedereen mag een gratis startpagina maken

Het is 100% gratis om een startpagina te maken bij startertjes.nl Als je er aandacht aan besteed levert het je veel geld op.

Weinig /geen technische kennis nodig

Het beheren van een startpagina vereist weinig/geen enkele technische kennis. Met een beetje gezond verstand moet het beheren van een pagina zeker lukken. Lukt het onverhoopt niet schroom dan niet om ons te mailen. Alles spreekt eigenlijk voor zich.

Bouw zoveel pagina's als je wilt

Met één account kun je zoveel startpagina's beheren als je zelf wilt. Om meerdere pagina's te beheren dien je eerst een account aan te maken. Vervolgens kun je als je ingelogd bent, meerdere pagina's registreren.

Beheren van de startpagina's

Deze startpagina is zo gebouwd dat iedereen met een beetje kennis van html een startpagina kan beheren die goed scoort in de zoekmachines.

Bijna alle onderwerpen zijn mogelijk

Bijna alle onderwerpen zijn mogelijk mits ze wel voldoen aan de nederlandse wetgeving dus zgn "warez" "mp3 sites" "goksites" en natuurlijk illegale porno zijn streng verboden.Indien wij dit constateren word je site direct verwijderd!

Geld verdienen met je startpagina

Commerciele links zijn toegestaan natuurlijk anders kan je ook geen geld verdienen.

Hoeveelheid tijd

Een goede startpagina vergt ongeveer 3 uur tijd mits je al wat kennis hebt van html en bekend bent bij zgn affiliate programma's. Geef niet te snel op want al het eerste duurt lang. Je kan beter 1 pagina beheren waar je veel aandacht aan hebt besteed dan 10 pagina's met enkel links van je eigen sites erin.